Blog

Viva Imobiliare Iasi

10 predicții pentru piața imobiliară românească în 2020

Piața imobiliară locală va continua să crească în 2020 pe toate segmentele, însă într-un ritm ceva mai lent comparativ cu evoluția din ultimii ani.

Citeste

FNGCIMM: Băncile au acordat 16.660 de credite prin Programul Prima Cas

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a încheiat primul semestru din 2018 cu un profit net de 47,5 milioane lei, în creştere cu 50% faţă de cel din perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat de presă.

Citeste

Ce se întâmplă cu programul Prima casă?

Citeste

Scumpirea locuintelor a încetinit în 2018!

Evoluţia pieţei rezidenţiale în primele 6 luni din 2018 confirmă aşteptările cu privire la încetinirea ritmului de creştere a preţurilor. Indicele Imobiliare.ro arată că, după o scădere de 1,2% în luna iunie, preţul mediu solicitat se situează la o valoare de 1.200 de euro pe metru pătrat util.

Citeste

BNR pregătește reducerea gradului de îndatorare.

Recent, comitetul de supraveghere macroprudențială recomanda o limitare a creditării, iar, în primăvară, misiunea Fondului Monetar Internațional propunea o limitare a gradului de îndatorare pentru creditele ipotecare.

Citeste

Construcţiile rezidenţiale, primii nori la orizont

Lucrările de construcţii rezidenţiale au căzut în primele patru luni din an, an/an, cu 24,7%, după o cădere în primul trimestru, an/an, de 26,4%.

Citeste

Tendințe pe piața imobiliară: apartamente în complexuri rezidențiale

Când vorbim de piața imobiliară și de apartamentele de vânzare disponibile într-un anumit oraș, tendința este ca atenția cumpărătorilor să se îndrepte spre spațiile de locuit din complexurile rezidențiale.

Citeste

Noi avem ofertele voi aveti cererea

Vezi anunturi